x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban, suparat pe colegii de partid: Nu au minte nici pentru un consilier local, dar să mai conducă destinele țării

Ludovic Orban, suparat pe colegii de partid: Nu au minte nici pentru un consilier local, dar să mai conducă destinele țării

05 Oct 2021   •   16:21
Ludovic Orban, suparat pe colegii de partid: Nu au minte nici pentru un consilier local, dar să mai conducă destinele țării

Ludovic Orban i-a atacat pe Florin Cîțu și pe unii colegi de partid, lăsând să se înțeleagă că ar putea pleca din PNL. Nu au minte nici pentru un consilier local, eu nu voi susține nici o nouă aventură politică, a spus Orban.

„La Congres a promis patru ani de guvernare. Astăzi minciuna s-a devoalat”, a declarat Orban după aprobarea moțiunii de cenzură.

El i-a criticat și pe colegii de partid care au susținut discursuri în Parlament în timpul dezbaterilor asupra moțiunii de cenzură.

„Cei care au vorbit azi au demonstrat că nu au minte nici pentru un consilier local, dar să mai conducă destinele țării”, a precizat Orban.

Ludovic Orban a mai spus că nu va fi de acord cu o eventuală susținere în Parlament a PNL de către PSD, însă a refuzat să anunțe dacă va pleca din partid.

„Eu nu voi susține nici o nouă aventură politică Nu-mi doresc acest lucru (despre despărțirea de PNL)”, a precizat Ludovic Orban.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban florin citu pnl