x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban: Vineri dimineață voi avea o discuție cu Nelu Tătaru pentru a adopta un nou set de măsuri în domeniul sănătății

Ludovic Orban: Vineri dimineață voi avea o discuție cu Nelu Tătaru pentru a adopta un nou set de măsuri în domeniul sănătății

26 Mar 2020   •   17:57
Ludovic Orban: Vineri dimineață voi avea o discuție cu Nelu Tătaru pentru a adopta un nou set de măsuri în domeniul sănătății

Ludovic Orban, premierul României, a spus, în cadrul ședinței de guvern de joi după-amiaza, că îi mulțumește lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfășurat-o în fruntea Ministerului Sănătății până acum și lui Nelu Tătaru pentru responsabilitatea pe care și-a asumat-o, prin preluarea acestei funcții, scrie Antena 3.

"Îi mulțumesc lui Victor Costache pentru că a făcut parte din echipa guvernamentală și a contribuit la activitatea Guvernului în domeniul sănătății. Propunerea formulată către președintele României este în persoana domnului Nelu Tătaru, care a venit dintr-un punct fierbinte, din Suceava, unde a trebuit să fie prezent la fața locului pentru a lua un set de măsuri pentru stoparea răspândirii coronavirusului și funcționarea spitalului din Suceava", a afirmat Orban.

Premierul a mai precizat că va avea o discuție cu Nelu Tătaru vineri dimineața pentru a stabili noile măsuri din domeniul sănătății pe care le vor aplica.

La rândul său, Nelu Tătaru a declarat că, în momentul de față, Spitalul din Suceava se confruntă cu o situație foarte dificilă și trebuie făcute schimbări urgente pentru a putea funcționa așa cum trebuie.

"Mulțumesc pentru încredere. Contez pe ajutorul vostru, al tuturor. Este un moment și o provocare pentru România în acest moment. Mă întorc de la Constanța, unde am putut să văd altceva decât vedeam în toată țara. Mă întorc de la Suceava, unde văd același lucru. Mă întorc de la Arad, unde văd că avem o situație care trebuie controlată. Dintre toate acestea, Suceava rămâne deosebită. Pentru a limita ce e acolo, contez pe ajutorul dumneavoastră. Mulțumesc foarte mult pentru încredere", a spus Tătaru.

×
Subiecte în articol: ludovic orban nelu tataru