x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mădălin Voicu: Pe Băsescu şi Kovesi îi bănuiesc de un comportament cu amprente viscerale vecine cu abuzul

Mădălin Voicu: Pe Băsescu şi Kovesi îi bănuiesc de un comportament cu amprente viscerale vecine cu abuzul

09 Aug 2014   •   15:50
Mădălin Voicu: Pe Băsescu şi Kovesi îi bănuiesc de un comportament cu amprente viscerale vecine cu abuzul

Deputatul PSD Mădălin Voicu a comentat, în cadrul emisiunii "Ediţia de Weekend", la Antena 3, decizia Curții de Apel București în dosarul "Telepatia" prin care s-a hotărât ca sediul postului de ştiri şi terenul pe care se află clădirea să fie confiscate.
 
Mădălin Voicu a explicat că este curioasă lipsa de solidaritate din partea jurnaliştilor.
 
"Eu nu ştiu câtă solidaritate există în breasla asta a voastră, a jurnaliştilor, dar am nevoie de un răspuns la o întrebare pe care cu toţii o punem: Ce se va întâmpla cu Antena 3, văzând că majoritatea jurnaliştilor mai curând se bucură la ce vi se întâmplă?", s-a întrebat Mădălin Voicu.
 
Senatorul a adăugat că nu îşi pune mari speranţe nici în capacitatea procurorului şef al DNA, Laura Codruta Kovesi, de a rezolva situaţia.
 
"Mi-e teamă şi de decizia imediată a procurorului şef, a doamnei Kovesi, pe care o bănuiesc, la fel ca şi pe Traian Băsescu, de un gen de comportament cu amprente viscerale vecine cu abuzul. Dânsa arată cu degetul că acest caz trebuie rezolvat, într-un anumit fel, într-un anumit termen, cu o anumită viteză. Eu nu pot să am o stare de aşteptare firească, pentru că ştiu ce înseamnă instituţiile astea. În loc să se limpezească lucrurile, suntem din ce în ce mai aproape de o atitudine hipercomunistă, un comunism exacerbat, poate al anilor '50, când forma de penitenţă era decisă în cinci minute, fără echivoc", a spus Mădălin Voicu.
 
Totuşi, senatorul social-democrat a ţinut să încurajeze echipa Antena 3:
 
"Ce este cel mai important, faptul că voi treceţi prin aceste momente, deloc plăcute, faptul că voi trebuie să găsiţi o soluţie, asta trebuie să vă anime, să vă dea putere şi forţă să treceţi peste aceste lucruri şi să fiţi pregătiţi pentru orice, fără a abandona mesajul. Eu cred că Antena 3 va putea creşte de "n" ori faţă de ce nivel, deja foarte ridicat, aveţi. Un om ca mine, care a trecut prin multe lucruri, rele şi grele, lucrurile astea m-au chinuit groaznic, dar m-au şi întărit şi mi-au dat o nevoie de a demonstra că soarta şi viaţa pot fi şi altfel", a conchis politicianul.

×