x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu, despre criza din Valea Jiului: Este rea credință din partea Guvernului

Marcel Ciolacu, despre criza din Valea Jiului: Este rea credință din partea Guvernului

21 Feb 2021   •   21:29
Marcel Ciolacu, despre criza din Valea Jiului: Este rea credință din partea Guvernului

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că Guvernul dă dovadă de rea credință în cazul minerilor care protestează în Valea Jiului. Liderul principalului partid susține că executivul putea să plătească toate drepturile salariale restante deoarece suma nu este foarte mare.

Liderul PSD consideră că Guvernul putea rezolva rapid criza din Valea Jiului deoarece suma este la îndemâna guvernanților.

„Părerea mea este că nu interesează acea zonă, nu este o zonă electorală prependorentă pentru PNL, iar din abordarea de acum, să nu miști 20 milioane de lei și să-i lași pe acei oameni în subteran, este deja o rea credință. Fondul de rezervă al prim-ministrului este pentru situații de urgență, nu să împarți bani la administrațiile locale”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seara, la Antena 3.

Marcel Ciolacu mai spune că venirea minerilor la București nu reprezintă o soluție. El a anunțat că subiectul Valea Jiului va fi discutat în Biroul Permanent Național al PSD programat luni. De asemenea, Ciolacu a anunțat că va merge în Valea Jiului cu soluții pentru problemele minerilor.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu