x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu face apel să fie retrasă Ioana Mihailă înainte de audieri: Cronica unui doliu național

Marcel Ciolacu face apel să fie retrasă Ioana Mihailă înainte de audieri: Cronica unui doliu național

19 Oct 2021   •   15:48
Marcel Ciolacu face apel să fie retrasă Ioana Mihailă înainte de audieri: Cronica unui doliu național

Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii, afirmă Marcel Ciolacu. Liderul PSD spune că mandatul Ioanei Mihăilă este „cronica unui doliu național”.

„Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Asta, dacă Cioloș și USR mai au vreun dram de bun-simț! Nu poți propune la Sănătate aceeași persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiștii din țară, instituții europene și chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El afirmă că mandatul Ioanei Mihăilă este „cronica unui doliu național”.

„Mandatul lui Mihăilă este cronica unui doliu național: zero testare extinsă, zero achiziții de medicamente anti-COVID și, mai ales, zero resurse pentru a pregăti spitalele de noul val al pandemiei! A veni la Sănătate - în ziua cu peste 570 de morți! - cu unul dintre marii vinovați pentru tragedia în care ne aflăm, reprezintă cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor”, conchide liderul PSD.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu ioana mihaila