x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mesajul ambasadorului SUA Hans Klemm, pentru Români cu ocazia Anului Nou

Mesajul ambasadorului SUA Hans Klemm, pentru Români cu ocazia Anului Nou

01 Ian 2017   •   20:00
Mesajul ambasadorului SUA Hans Klemm, pentru Români cu ocazia Anului Nou

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, le transmite românilor un mesaj video pe Facebook în care spune că anul 2016 a fost de o importanţă deosebită inclusiv pentru parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite, iar relaţia dintre cele două ţări nu a fost niciodată mai puternică. Despre 2017, diplomatul afirmă că va fi un an cu oportunităţi deosebite.
”Anul 2016 a fost de o importanţă deosebită inclusiv pentru parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite. Cred cu tărie că relaţia noastră bilaterală, cea dintre România şi SUA nu a fost niciodată mai puternică”, spune Klemm în mesaj.
El menţionează că anul 2016 le-a oferit lui şi soţiei sale ocazia de a călători mult prin România, de la Putna la Cetate, de la Constanţa la Oradea.

”Am vizitat de asemenea parcurile naţionale din Apuseni, Bucegi şi Vânătorii în Neamţ. În timpul acestor călătorii am fost încântaţi de frumuseţea României şi de căldura, ospitalitatea şi generozitatea tuturor celor cu care ne-am întâlnit, în toate locurile pe care le-am vizitat”, continuă diplomatul.

Ambasadorul SUA menţionează că începe noul an, iar ”2017 va fi un an cu oportunităţi deosebite pentru că America va avea un nou guvern şi România va avea un nou guvern”.

”Acest lucru pune practic o mare responsabilitate pe umerii mei şi pe umerii echipei mele de la ambasadă, pentru a face tot ce putem să întărim în continuare Parteneriatul strategic SUA-Romnânia”, subliniază Klemm.

Hans Klemm mai spune că anul viitor le va oferi lui şi soţiei sale ocazia de a vizita şi mai mult România: oraşe şi sate pe care încă nu le-au văzut şi de a învăţa de la români despre cultura, tradiţiile şi istoria noastre.

”Aşadar, permiteţi-mi să vă urez vouă şi familiilor voastre tot ce este mai bun în noul an şi la mulţi ani!”, încheie ambasadorul.

Sursa: news.ro

×