x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Fifor confirmă declarațiile lui Paul Stănescu privind candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale

Mihai Fifor confirmă declarațiile lui Paul Stănescu privind candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale

06 Dec 2019   •   15:56
Mihai Fifor confirmă declarațiile lui Paul Stănescu privind candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale

Mihai Fifor confirmă declarațiile lui declarațiile lui Paul Stanescu privind candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale. Actualul secretar general interimar al PSD susţine că Dăncilă a decis să candideze la prezidenţiale după o discuţie la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, transmite Antena 3.

Informaţiile sunt neadevărate, răspunde Viorica Dăncilă. Decizia a luat-o comitetul executiv al partidului, a explicat aceasta. Chiar şi preşedintele Iohannis neagă întâlnirea cu Viorica Dăncilă. 

Cu toate acestea, Mihai Fifor a declarat, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că se vede nevoit să îi dea dreptate lui Paul Stănescu, ”până la un punct”, arătând că Viorica Dăncilă nu intenționa să candideze.

Ulterior, „după o ședință de coaliție, doamna prim ministru ne-a anunțat pe toți că dorește totuși să convoace Congres și dorește să facă asta cât de repede, deși inițial discuția fusese că nu va avea loc unul. Atunci Paul Stănescu a făcut un pas lateral.  (...) Am participat și la întâlnirea de la Cotroceni, la acea rundă de consultări de la Cotroceni și întradevăr discuția aceea a avut loc cu președintele. Nu știu ce s-a discutat pentru că a fost un tete a tete. S-au schimbat multe lucruri în câteva zile. Decizia privind congresul, a existat apoi decizia doamnei prim ministru de a candida la prezidențiale. (...) A fost o vară epică”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

×