x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Fifor: Greva japoneză a liberalilor - un joc politic ieftin

Mihai Fifor: Greva japoneză a liberalilor - un joc politic ieftin

04 Oct 2015   •   13:41
Mihai Fifor: Greva japoneză a liberalilor - un joc politic ieftin

Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, cataloghează greva japoneză a liberalilor, declanşată în semn de protest faţă de situaţia privind adoptarea legii votului prin corespondenţă, drept un ''joc politic ieftin''.

"Nu ştiu de ce trebuie să facă grupul liberal o grevă pentru votul prin corespondenţă pentru că au deţinut preşedinţia comisiei care trebuia să vină cu o propunere în acest sens şi, subit, această preşedinţie nu mai este dorită de colegii liberali. Mi se pare un joc politic ieftin, din care nu câştigă nimeni, ba, dimpotrivă, pierd cei care aşteaptă votul prin corespondenţă, pe care noi îl susţinem şi ni l-am asumat ca propunere şi cred că o să reuşim să-l ducem la capăt", a declarat duminică Mihai Fifor.

El a acuzat faptul că la Senat cvorumul de şedinţă nu a fost asigurat din cauza liberalilor. "Săptămâna trecută, la Senat, nu am reuşit să avem cvorumul de şedinţă ca să putem desfăşura lucrările plenului, pentru că grupul liberal a considerat că nu este important să vină la serviciu", a mai spus senatorul PSD.

Mihai Fifor a participat duminică la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Diaspora.

Parlamentarii liberali vor intra de luni în grevă japoneză, în semn de protest faţă de situaţia privind adoptarea legii votului prin corespondenţă.

×
Subiecte în articol: mihai fifor