x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Monica Macovei a DEMISIONAT din PDL: "Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept"

Monica Macovei a DEMISIONAT din PDL: "Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept"

02 Sep 2014   •   12:33
Monica Macovei a DEMISIONAT din PDL: "Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept"

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidenţiale, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia din PDL. Macovei spune că "ce se întâmplă astăzi în PDL este greşit" şi că "Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept şi vrea anticorupţie".

"Astăzi demisionez din PDL. Nu este un gest pripit, am reflectat mult la această decizie. Cred că ceea ce se întâmplă astăzi în PDL este greşit şi din acest motiv am decis să demisionez. Se fac în PDL tot felul de înţelegeri de la o zi la alta. Ne-am trezit în PDL cu un candidat care nu este al PDL, care nu a prezentat o viziune pentru România, care nu a avut niciodată ca prioritate statul de drept, nu a făcut niciodată nimic în mod real pentru aceste valori în care eu cred. (...) Eu nu cred că reprezintă dreapta şi de aceea nu sunt în ACL şi plec şi din PDL. Iohannis nu a dovedit că este de dreapta, nu a dovedit că apără statul de drept şi vrea anticorupţie", a acuzat Macovei, conform Agerpres.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat, la începutul lunii august, că va candida la prezidenţiale.

Fostul ministru a precizat că nu se va înscrie într-un alt partid şi va candida ca independent.

×