x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Negocieri PNL-PSD-UDMR-minorităţi/Cîţu: Am discutat calendarul privind programul de guvernare

Negocieri PNL-PSD-UDMR-minorităţi/Cîţu: Am discutat calendarul privind programul de guvernare

09 Noi 2021   •   16:50
Negocieri PNL-PSD-UDMR-minorităţi/Cîţu: Am discutat calendarul privind programul de guvernare
Sursa foto: Lucian Alecu

Florin Cîţu, preşedintele PNL a anuntat, marţi, că discuţiile cu PSD, UDMR şi minorităţile naţionale au vizat calendarul referitor la programul de guvernare, precizând că miercuri se vor aborda punctele importante pe partea economică şi socială.

"A fost o primă discuţie în format alături de PSD, UDMR şi minorităţi şi am discutat despre un calendar în care vom discuta despre programul de guvernare. Mâine vom începe cu punctele importante pe partea economică şi socială şi, după aceea, mergem mai departe", a declarat Cîţu, la Parlament.

Ciolacu: Împărțirea trebuie făcută în funcție de ponderea parlamentară "pe care ne-a oferit-o poporul"

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat, marți, după întâlnirea cu liderul PNL Florin Cîțu, că discuțiile concrete încep miercuri, atât în ceea ce privește prioritățile programului de guvernare, cât și împărțirea ministerelor.

"Discuțiile concrete pe programul de guvernare încep mâine (miercuri - N.R.). Ideea noastră este că trebuie să avem obiective și priorități pe termen scurt și mediu. Nu am discutat concret despre ministere," a afirmat Marcel Ciolacu. Liderul PSD a precizat că, în opinia sa, împărțirea trebuie făcută în funcție de ponderea parlamentară "pe care ne-a oferit-o poporul", potrivit căreia social-democrații ar trebui să primească cele mai multe posturi.  

 

×
Subiecte în articol: florin citu