x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nici ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, nu va mai face parte din Guvernul restructurat

Nici ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, nu va mai face parte din Guvernul restructurat

13 Dec 2014   •   20:49
Nici ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, nu va mai face parte din Guvernul restructurat

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a anunţat sâmbătă seară, că nu va mai face parte din Guvernul restructurat urmând să-şi continue activitatea la Cluj Napoca.

"Sărbătorile iernii se petrec mereu acasă, în familie şi sunt cu atât mai frumoase atunci când la finalul unui proiect politic, rezultatele sunt apreciate de echipă. În această seară, în urma unei discuţii cu premierul Victor Ponta am încheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasă, în Cluj-Napoca", scrie Aurelia Cristea pe pagina sa de Facebook.

Ministrul delegat afirmă că, în perioada imediat următoare, va prezenta un raport de activitate.

"Mă bucur că am reuşit în aproape zece luni, în calitatea de ministru delegat pentru dialog social să îmbunătăţesc comunicarea şi dialogul între partenerii sociali şi autorităţi, să pun umărul la lansarea unor proiecte finanţate prin fonduri europene care să încurajeze democraţia participativă, să susţin un dialog constructiv cu partenerii sociali şi să contribui la promovarea unei culturi a dialogului nonconflictual. Apreciez foarte mult demersul societăţii civile, mesajul de reformă şi modernizare a societăţii promovat de aceasta, în spaţiul public, şi mă bucur că am reuşit să susţin proiectele tinerilor", precizează Aurelia Cristea.

Aurelia Cristea este cel de-al treilea ministru delegat care şi-a anunţat sâmbătă plecarea din Guvern, după Răzvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, şi Florin Jianu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism.

×
Subiecte în articol: Aurelia Cristea