x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă, după negocierile cu PSD: S-au făcut pași importanți, mâine stabilim ultimele detalii

Nicolae Ciucă, după negocierile cu PSD: S-au făcut pași importanți, mâine stabilim ultimele detalii

18 Noi 2021   •   20:06
Nicolae Ciucă, după negocierile cu PSD: S-au făcut pași importanți, mâine stabilim ultimele detalii
Sursa foto: Lucian Alecu

Nicolae Ciucă, reprezentantul PNL la negocierile de joi cu PSD privind formarea unui nou guvern, a declarat că părțile au făcut pași importanți. Celelalte detalii vor fi stabilite vineri, a mai spus liberalul care este propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru.

Nicolae Ciucă a condus delegația liberală la negocierile de joi. El a anunțat progresele făcute și faptul că părțile au convenit să instaleze noul guvern peste o săptămână.

„S-au făcut pași importanți pe pachetul social și pe ceea ce înseamnă că agreem să căutăm soluții ca să nu creștem taxele, să avem un procent de 7% pentru investiții în bugetul anului viitor și un calendar astfel încât să avem un guvern până joi”, a spus Nicolae Ciucă.

Numele următorului premier va fi stabilit vineri, a mai spus Ciucă.

„Urmează să stabilim mâine toate aceste detalii”, a precizat ministrul interimar al Apărării.

Ședința PSD-PNL va avea loc vineri, la prânz. Reprezentanții celor două partide trebuie să decidă cine va fi primul premier în sistemul de rotație stabilit de liberali și social-democrați. Propunerea PSD este Marcel Ciolacu, iar cea a PNL este Nicolae Ciucă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca