x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nou scandal în Parlament la votarea legilor justiției

Nou scandal în Parlament la votarea legilor justiției

11 Dec 2017   •   18:41
Nou scandal în Parlament la votarea legilor justiției

La nici două ore de la ședința solemnă, a reînceput un nou scandal în Parlament. PSD și ALDE au decis să introducă la vot în plen statutul magistraților, cel la care s-a ajuns la înjurături săptămâna trecută.

"Suntem în ședința plenului din Camera Deputaților. După ce săptămâna trecută a fost o ședință care a durat mai bine de 12 ore, dar în care nu au reușit să dezbată toate acele modificări aduse la legea privind statutul magistraților, astăzi, cei din opoziție găsesc din nou o metodă pentru a bruia această ședință, care ar trebui să fie una de vot final, pentru că dezbtarea a fost săptămâna trecută", a explicat Andreea Dumitrache, reporter Antena 3. 

În momentul în care s-a trecut la votarea celor două legi, Legea de modificare a statutului judecătorilor și procurorilor și proiectul de modificare a Legii de organizare și funcționare a ANI, deputații USR au început să fluiere pentru a face cât mai multă gălăgie în sală. În ciuda haosului creat, deputații PSD, ALDE și UDMR au votat legile. 

Sursa: Antena 3

×