x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nouă gafă Iohannis: PREZIDENȚIALE - AFACERE DOAR A ARDELENILOR

Nouă gafă Iohannis: PREZIDENȚIALE - AFACERE DOAR A ARDELENILOR

25 Oct 2014   •   16:28
 Nouă gafă Iohannis: PREZIDENȚIALE - AFACERE DOAR A ARDELENILOR

Nici în cel mai recent miting electoral, candidatul Iohannis nu a fost scutit de gafa tradițională, pe care o oferă ca un metronom. De această dată a venit ca o concluzie, în finalul manifestării electorale de la Cluj. Adresându-se participanților, în locul unui mesaj către TOȚI ROMÂNII, Iohannis Klaus Werner a spus: ACUM, CĂ SUNTEM ÎNTRE NOI, ARDELENII, vreți să câștige Ponta? Un "NU" firav a fost răspunsul audienței, și ea mirată de caracterul strict regional al mesajului ce se dorea victorios.

La mitingul de la Cluj au participat, potrivit presei locale, sub 10,000 de susținători ai lui Iohannis, mai puțini decât la manifestarea electorală organizată de PDL în martie 2014, tot în Piața Lucian Blaga. Organizatorii estimau că vor putea strânge peste 15,000 de participanți.

Primarul Clujului, Emil Boc nu a participat, el susținând-o pe Elena Udrea.

La mitingul de la cluj au participat, potrivit presei locale, sub 10 000 de sustinatori ai lui Iohannis, mai putini decat la manifestarea electorala organizata de PDL in martie 2014 tot in piata Lucian Blaga.Initial se spera pe 15 000 de participanti.
Primarul Clujului, Emil Boc nu a participat, el sustinand-o pe Elena Udrea.

×