x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre candidatura premierului la șefia PNL: Este o decizie pe care trebuie să o ia Cîțu

Orban, despre candidatura premierului la șefia PNL: Este o decizie pe care trebuie să o ia Cîțu

13 Feb 2021   •   16:32
Orban, despre candidatura premierului la șefia PNL: Este o decizie pe care trebuie să o ia Cîțu
Sursa foto: Hepta

 Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că în curând vor fi alegeri în partid, iar întrebat dacă premierul i-ar putea fi contracandidat la funcția de președinte, a spus că această decizie o poate lua doar Florin Cîțu.

Orban a spus că orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcție de conducere din PNL.

„Vom declanșa cât de curând procesul de alegeri ample în PNL care vor începe cu organizațiile locale, apoi filialele județene și, la sfârșit, va avea loc Congresul PNL. Orice membru al partidului poate să candideze pentru orice funcție și este un exercițiu democratic extrem de important în perioada care va urma”, a spus Orban.

Întrebat dacă premierul i-ar putea fi contracandidat, Ludovic Orban a spus că această decizie o poate lua doar Florin Cîțu.

„Este o decizie pe care trebuie să o ia Florin Cîțu, dar aș zice că momentul în care se vor anunța oficial candidaturilor va fi momentul în care se va declanșa oficial procedura de alegeri”, a spus Orban.

Ludovic Orban a anunțat, recent, că ia în calcul să candideze pentru încă un mandat la ședia PNL.

Florin Cîțu a fost întrebat, sâmbătă, într-o altă conferință de presă, dacă va candida la Congres, iar răspunsul său lasă loc de interpretări: „Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres”. El a precizat că „este prea devreme” pentru o asemenea discuție.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban