x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, despre deschiderea școlilor: Sunt trei, patru scenarii. Totul depinde de evoluția bolii

Orban, despre deschiderea școlilor: Sunt trei, patru scenarii. Totul depinde de evoluția bolii

29 Iul 2020   •   11:21
Orban, despre deschiderea școlilor: Sunt trei, patru scenarii. Totul depinde de evoluția bolii
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Ludovic Orban a declarat că autoritățile au în discuție „trei, patru” scenarii pentru deschiderea anului școlar, un grup de lucru interministerial analizând toate variantele pentru acest lucru. „Totul depinde de evoluția epidemiei”, a mai punctat el.

„Cred că presiunea asta pentru a furniza informații despre deschiderea școlilor acum este rezultatul, mai degrabă, a inițiativei demagogice a PSD, care m-a chemat să vorbesc eu despre deschiderea școlilor, să vorbesc de câte-n lună, câte-n stele”, a afirmat Ludovic Orban, după ce a fost întrebat despre deschiderea anului școlar, în timpul unei declarații de presă.

El a mai spus că este constituit un grup de lucru interministerial care pregătește toate scenariile, în funcție de situația epidemiologică, pentru deschiderea școlilor.

De asemenea, premierul a arătat că trebuie făcută o evaluare a infrasctructurii, a cadrelor didactice.

”Vor fi trei-patru scenarii. Se știe că nu sunt multe Ne uităm ce se întâmplă afară. Când vom fi pregătiți, vom comunica. Dar spun încă o dată - totul depinde de evoluția epidemiei”, a mai spus Ludovic Orban.

(sursa: Mediafax)

×