x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, la depunerea listelor pentru alegerile parlamentare: PSD nu a murit. PSD se zvârcolește

Orban, la depunerea listelor pentru alegerile parlamentare: PSD nu a murit. PSD se zvârcolește

20 Oct 2020   •   13:09
Orban, la depunerea listelor pentru alegerile parlamentare: PSD nu a murit. PSD se zvârcolește
Sursa foto: Gov.ro

Ludovic Orban a lansat un nou atac la adresa PSD, la depunerea listelor pentru alegerile parlamentare: „PSD nu a murit. PSD nu este încă înfrânt. PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată alegerile din 6 decembrie”.

Orban a enumerat rezultatele PNL și cele ale lui Klaus Iohannis la alegerile din 2019 încoace: „Btălia pentru România a continuat cu bătălia prezidențială în care candidatul PNL Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale fără drept de apel, administrând o înfrângere rușinoasă pentru PSD și pentru candidatul PSD. A urmat în 27 septembrie o grea luptă în alegerile locale în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii și cu aproape 1.700 de satrapi care s-au luptat pe viață și pe moarte, folosind toate pârghiile pe care le aveau la dispoziție, pentru a-și salva mandatele”.

Bătăliile câștigate trebuie încununate de „victoria decisivă”, a declarat Orban, adăugând: PSD nu a murit. PSD nu este încă înfrânt. PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată alegerile din 6 decembrie”.

Sloganul liberalilor va fi: „Dezvoltăm România”.

Orban a afirmat că PNL va lupta cu toate armele pentru a împiedica amânarea alegerilor.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban