x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: PSD ne-a dat ţeapă; PNL este pe un trend ascendent

Orban: PSD ne-a dat ţeapă; PNL este pe un trend ascendent

11 Aug 2017   •   18:20
Orban: PSD ne-a dat ţeapă; PNL este pe un trend ascendent

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că PSD este pe un trend descendent, iar liberalii pe unul ascendent, după ce românii şi-au dat seama că "PSD cu o mână dă şi cu cealaltă mână ia". 

"Începe să se vadă deja cu ochiul liber că PSD a câştigat alegerile prin minciună. Dacă te uiţi în programul de guvernare al Guvernului Tudose constaţi că nu are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat pesediştii în campanie şi cu care au câştigat voturile oamenilor. Astăzi PSD-ul dă din colţ în colţ, (...) inventează tot felul de şmecherii fiscale, ba ia o măsură, ba nu ia o măsură, a creat în general o bulversare în societate. (...) Cred că din ce în ce mai mulţi români se conving că PSD le-a dat ţeapă, i-a minţit şi că PSD cu o mână dă şi cu cealaltă mână ia", a spus Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută vineri în municipiul Mediaş. 

Liderul PNL le-a transmis colegilor săi din Mediaş să fie activi şi să creadă că partidul este "pe un trend ascendent". 

"Astăzi PSD a intrat pe trend descendent, iar PNL este pe trend ascendent. (...) Important este ca în toate organizaţiile, în toate localităţile, noi, liberalii, să fim foarte activi, (...) să comunicăm cu cetăţenii", a adăugat Ludovic Orban. 

Preşedintele liberalilor participă, vineri, la festivalul medieval din municipiul Mediaş, unde se aniversează 750 de ani de la atestarea documentară a localităţii. AGERPRES 

×