x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban, replică pentru Ciolacu: Oricum PSD e în grevă parlamentară

Orban, replică pentru Ciolacu: Oricum PSD e în grevă parlamentară

26 Apr 2021   •   12:32
Orban, replică pentru Ciolacu: Oricum PSD e în grevă parlamentară

Oricum PSD este în grevă parlamentară, este răspunsul lui Ludovic Orban dat liderului PSD, care a anunțat că social-democrații vor intra în grevă parlamentară dacă guvernanții nu vor trimite Planul Național de Rederesare și Reziliență în Parlament pentru a fi discutat.

„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre anunțul lui Marcel Ciolacu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, joi, că în următoarea ședință a Biroului Permanent Național va propune colegilor săi intrarea în grevă parlamentară dacă guvernanții nu vor duce Planul Național de Rederesare și Reziliență în Parlament, pentru a fi discutat.

Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, la Antena 3, că Planul Național de Redresare și Reziliență a fost trimis înapoi de la Bruxelles pentru că nu e bun și România poate rata banii europeni.

„Dacă nu vor veni cu PNRR să îl prezinte în Parlament, am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact vom fi în Parlament la grupurile parlamentare, vom participa la comisii , nu vom mai participa la plen, iar domnul Iohannis să-și gestioneze Guvernul său și Parlamentul său fără opoziție în sală. Nu mai participăm la votul final, la voturile din Parlament. Voi propune la primul BPN. E mult prea mult. Sunt ultimele 8 zile”, a spus la Antena 3 social-democratul.

×