x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Venim într-un moment dificil, va trebui să rezolvăm rapid stricăciunile făcute de PSD

Orban: Venim într-un moment dificil, va trebui să rezolvăm rapid stricăciunile făcute de PSD

24 Oct 2019   •   14:23
Orban: Venim într-un moment dificil, va trebui să rezolvăm rapid stricăciunile făcute de PSD

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat joi că Partidul Naţional Liberal vine să preia guvernarea într-un moment "foarte dificil" pentru ţară, noul executiv fiind pus în situaţia de a rezolva rapid "aproape toate stricăciunile" care au fost făcute de guvernarea PSD şi, mai mult decât atât, să pună bazele unor reforme solide care să ducă la modernizarea şi la dezvoltarea României.


"Venim într-un moment foarte dificil pentru ţară. Nu ne aşteaptă nici aplauze, nici aprecieri, nici laude. Există o aşteptare mare din partea românilor ca aceia care preiau guvernarea să se dedice încă din prima zi servirii interesului public şi rezolvării problemelor grave cu care se confruntă astăzi România. Suntem puşi în faţa unei situaţii în care trebuie să rezolvăm rapid aproape toate stricăciunile care au fost făcute de guvernarea PSD şi, mai mult decât atât, să punem bazele unor reforme solide care să ducă la modernizarea României, la dezvoltarea României, la o creştere economică sustenabilă care să se simtă în puterea de cumpărare a fiecărui cetăţean, care nu poate fi realizată decât prin susţinerea mediului privat, prin susţinerea investiţiilor, prin creşterea competitivităţii economiei, printr-un parteneriat real între Guvern şi cetăţenii săi", a declarat Ludovic Orban, în deschiderea şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL în care urmează să fie validate lista miniştrilor propuşi şi programul de guvernare.

Ludovic Orban a anunţat în BPN o formulă de guvern cu 16 ministere şi o funcţie de vicepremier.

După validarea în BPN al PNL, lista cu miniştrii Cabinetului Orban şi programul de guvernare vor fi depuse la Parlament pentru fi supuse dezbaterii şi votului în plenul reunit al celor două Camere. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban