x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ovidiu Raețchi: Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei, susținerea masivă a lui Nicușor Dan

Ovidiu Raețchi: Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei, susținerea masivă a lui Nicușor Dan

29 Mai 2020   •   15:41
Ovidiu Raețchi: Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei, susținerea masivă a lui Nicușor Dan

Deputatul liberal Ovidiu Raețchi a declarat, vineri că prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei trebuie să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan. ”Va fi vedeta politică a sfârșitului de an”, a apreciat el.

”Prioritatea PNL după sfârșitul pandemiei și revenirea la normalitate ar trebui să fie susținerea masivă a candidatului său desemnat pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan. Asa cum am mai spus, lupta Dan-Firea are o relevantă majoră pentru România în ansamblu, fiind una între formele fără fond adorate de Gabriela "Publicitate" Firea și o Românie a lucrurilor făcute temeinic, riguros, matematic - cea a unui cercetător de elită care a învins statul în sute de procese lansate în numele cetățenilor”, a scris pe Facebook Ovidiu Raețchi.

El ma afirmă că nimeni „nu trebuie să își facă iluzia” că Nicușor va fi un candidat discret.

”Dimpotrivă: Nicușor Dan va fi vedeta politică a sfârșitului de an, pentru că va reuși să învingă colosul neputincios numit PSD București. Iar PNL va fi integral alături de el”, a conchis deputatul liberal.

 

Mediafax

×
Subiecte în articol: ovidiu raetchi nicusor dan