x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Partidul "Seniorului" Coposu, agăţat la poşeta Elenei Udrea. S-a semnat alianţa PNŢCD-PMP

Partidul "Seniorului" Coposu, agăţat la poşeta Elenei Udrea. S-a semnat alianţa PNŢCD-PMP

30 Aug 2014   •   14:28
 Partidul "Seniorului" Coposu, agăţat la poşeta Elenei Udrea. S-a semnat alianţa PNŢCD-PMP

Protocolul pentru constituirea alianţei politice PMP-PNŢCD şi cel privind susţinerea candidatului PMP în alegerile prezidenţiale au fost semnate azi de către liderii celor două partide, Elena Udrea şi Aurelian Pavelescu.

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a precizat că aceasta va deveni 'cea mai puternică alianţă politică de centru dreapta' de pe scena politică românească.

Potrivit acesteia, noua alianţă politică va câştiga alegerile din toamna anului 2014 şi va da preşedintele României, iar în 2016 PMP şi PNŢCD vor participa împreună la alegerile locale şi parlamentare. 

De asemenea, Udrea le-a mulţumit colegilor din PMP pentru susţinerea de care se bucură din partea acestora ca şi candidat în alegerile prezidenţiale, adăugând că o schimbare necesară pentru România este ca la Palatul Cotroceni să ajungă o femeie. 

Lliderul PNŢCD Aurelian Pavelescu a precizat că admiră determinarea şi curajul Elenei Udrea de a candida în alegerile prezidenţiale, adăugând că proiectele partidului său s-au regăsit, de-a lungul timpului, în programul de acţiuni al lui Traian Băsescu, preşedinte pe care ţărăniştii 'l-au privit întotdeauna cu simpatie'. (Agerpres)

 

 

×