x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL se leapădă de Trăşculescu. Vasile Blaga: "Este regretabil, dar cine a greşit va trebui să plătească"

PDL se leapădă de Trăşculescu. Vasile Blaga: "Este regretabil, dar cine a greşit va trebui să plătească"

11 Noi 2012   •   13:37
PDL se leapădă de Trăşculescu. Vasile Blaga: "Este regretabil, dar cine a greşit va trebui să plătească"
Sursa foto: Intact Images

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a anunţat că parlamentarii acestui partid vor vota pentru ca în cazul deputatului Alin Trăşculescu justiţia să îşi poată face treaba.

"Situaţia este regretabilă", a declarat la Realitatea TV Vasile Blaga, care a mai spus că "atunci când va veni solicitarea de la ministrul Justiţiei de ridicare a imunităţii, am vorbit şi cu liderul de grup Mircea Toader, deputaţii PDL vor fi în sală şi vor vota pentru ca justiţia să-şi facă treaba".

Întrebat dacă incidentul este "o pată" la adresa PDL în campanie, liderul PDL a răspuns: "Da, ne doare, ne afectează în campanie, dar cei care au greşit trebuie să plătească, iar justiţia să îşi facă treaba".

De asemenea, purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat într-o conferinţă de presă că parlamentarii PDL vor fi prezenţi în plen pentru a înlesni actul de justiţie în cazul Trăşculescu.

×
Subiecte în articol: vasile blaga PDL Alin Trasculescu