x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL a lansat, pentru a treia oară, candidatura lui Iohannis la prezidențiale

PNL a lansat, pentru a treia oară, candidatura lui Iohannis la prezidențiale

de Ion Alexandru    |    09 Aug 2019   •   11:44
PNL a lansat, pentru a treia oară, candidatura lui Iohannis la prezidențiale

Partidul Național Liberal a susținut, ieri, Consiliul Național. La Romexpo, unde invitat de onoare a fost președintele Klaus Iohannis. Este, practiv, a treia lansare a candidaturii lui Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni pe care o face PNL, de această dată sub sloganul “Iohannis – președintele meu pentru o Românie normală”. Evenimentul a fost folosit de liberali și pentru a fi prezentat bilanțul politic al mandatului lui Ludovic Orban, alegerea lui Rareș Bogdan ca prim-vicepreședinte al formațiunii și, nu în ultimul rând, să fie ofocializată fuziunea dintre Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), condusă de Sebastian Burduja, cu PNL.

Consiliul Național a fost deschis cu un discurs frenetic al liderului liberalilor, Ludovic Orban, care a anunțat, triumphalist, că “PNL a câștigat alegerile” și că “în toate sondajele suntem pe primul loc”. Ludovic Orban a precizat că partidul pe care îl conduce este partenerul lui Klaus Iohannis, “liderul politic cu cea mai mare cotă de încredere din România, omul cu cea mai bună imagine externă, candidatul nostru la funcția de președinte al României”.

“Am câștigat o bătălie. Trebuie să câștigăm războiul. Obiectivul pe care trebuie să îl avem este de a câștiga toate alegerile care urmează, la un scor care să ne permită să conducem România pe drumul democrației, libertății și al respectului pentru cetățean”, a mai spus Orban. La ora închiderii ediției, președintele Iohannis era așteptat să țină un discurs în fața susținătorilor săi, strânși la Romexpo.

 

 

×