x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL cere PSD retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu

PNL cere PSD retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu

24 Noi 2020   •   20:18
PNL cere PSD retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu
Sursa foto: antena3

PNL cere PSD retragerea sprijinului politic pentru Aurelian Bădulescu, liberalii considerând că demisia fostului viceprimar din fruntea organizației PSD Sector 3 nu este suficientă.

PNL consideră că demisia lui Bădulescu de la conducerea PSD Sector 3 nu este suficientă, câtă vreme partidul îl vede în continuare „foarte bun pentru a fi reprezentantul partidului în CGMB”.

„Considerăm că demisia anunțată de Aurelian Bădulescu din fruntea organizației PSD Sector 3 nu este nici pe departe suficientă și arată, de fapt, dubla măsură cu care operează Firea și PSD, precum și disprețul pe care Firea și PSD îl manifestă față de bucureșteni. PSD București nu-l mai consideră pe Aurelian Bădulescu potrivit pentru a conduce o organizație de sector a partidului, dar îl vede în continuare foarte bun pentru a fi reprezentant al partidului în Consiliul General al Municipiului București și, deci, reprezentant al bucureștenilor. Aurelian Bădulescu nu merită să-i reprezinte pe bucureșteni după această exprimare publică extremistă”, au transmis liberalii într-un comunicat de presă.

PNL îi transmite Gabrielei Firea, liderul PSD București, să îi retragă imediat sprijinul politic consilierului general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, „pentru derapajul său incalificabil la adresa președintelui Klaus Iohannis”.

De asemenea, în cazul în care Firea nu va acționa, liberalii îl somează pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, să ia atitudine.

Fostul viceprimar general al Capitalei, Aurelian Bădulescu, a postat pe Facebook o imagine trucată cu șeful statului purtând mustață de Hitler.

Aurelian Bădulescu a scris că „Iohannisismul este acea doctrină de distrugere a identității naționale, ce pune bazele cedării suveranității naționale".

Social-democratul a mai scris că președintele Iohannis pune la dispoziția cuplului Merkel–Macron întreaga resursă umană și naturală a României.

Aurelian Bădulescu a revenit și a șters de pe contul său poza trucată, nu însă și textul.

Luni, Bădulescu a anunțat că demisionează din fruntea PSD Sector 3, precizând că, sub nicio formă, acțiunea sa nu a implicat partidul din care face parte.

„Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3. Rămân în continuare un social-democrat convins”, a spus Bădulescu.

 

(sursa: Mediafax)
 

×
Subiecte în articol: Aurelian Bădulescu