x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL Galați susține moțiunea premierului Florin Cîțu

PNL Galați susține moțiunea premierului Florin Cîțu

14 Sep 2021   •   18:45
PNL Galați susține moțiunea premierului Florin Cîțu

Liberalii gălățeni susțin moțiunea moțiunii , cea cu care premierul Florin Cîțu candidează pentru președinția Partidului Național Liberal”, anunță pe Facebook PNL Galați.

„PNL Galați susține moțiunea „România liberală” a lui Florin Cîțu la Congresul PNL. Comitetul Director Județean al Filialei PNL Galați a decis luni, 13 septembrie, cu majoritate de voturi, susținerea moțiunii , cea cu care premierul Florin Cîțu candidează pentru președinția Partidului Național Liberal”, anunță pe Facebook PNL Galați.

Potrivit sursei citate, moțiunea „România liberală” a întrunit 70 de voturi din partea membrilor Comitetului Director Județean al PNL Galați, dintr-un total de 78 de voturi. Moțiunea candidatului Ludovic Orban, „PNL - Forța Dreptei”, a fost votată de șase membri ai Comitetului, în vreme ce doi membri ai Comitetului au votat ambele moțiuni.

„Astfel, în urma acestei decizii, conducerea PNL Galați a decis susținerea lui Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal la Congresul ce va avea loc în data de 25 septembrie”, se menționează în postare.

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a transmis, conform postării, membrilor PNL Galați un mesaj de unitate, afirmând că își dorește ca PNL să funcționeze pe mai departe în echipă, alături de Florin Cîțu.

„Solidaritatea și colaborarea trebuie să fie principiile după care PNL se ghidează! Aceste principii vor trebui să fie la baza funcționării PNL și după Congresul partidului. Cu toții suntem o singură echipă, echipa PNL! La congresul din 25 septembrie trebuie să câștige PNL, dar asta depinde de fiecare dintre noi, membrii partidului. Noi trebuie să dăm dovadă de responsabilitate. Am încredere că Florin Cîţu va oferi noi perspective PNL și României. Alături de echipa formată în jurul lui Florin Cîțu putem face România liberală, modernă și dezvoltată!”, a afirmat liderul PNL Galați.

Mediafax

×
Subiecte în articol: pnl florin citu