x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi

Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi

30 Mai 2018   •   14:02
Ponta: Cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, a afirmat miercuri că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar putea deveni "groparul DNA". 

El a făcut această afirmaţie la Parlament, în contextul în care Curtea Constituţională a României ar putea pronunţa miercuri decizia pe tema conflictului între puteri în cazul respingerii revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Din păcate, însă, eu am spus, doamna Kovesi va distruge şi DNA-ul prin încăpăţânarea de a se ţine de funcţie după ce a greşit. Pentru că a greşit grav. Şi dacă se dă o decizie într-un anumit sens nu se va aplica doar la doamna Kovesi, care oricum pleacă, ci se va aplica pe viitor şi cred că groparul DNA ar putea astăzi să fie chiar doamna Kovesi. Azi decide Curtea. Eu, după cum ştiţi, când eram prim ministru, Mona Pivnicieru ministru al Justiţiei, am făcut propuneri şi la DNA de procuror general şi ni le-a respins. Băsescu cu Kovesi de mână, dacă azi se dă o altă decizie, înseamnă că sunt principalii vinovaţi pentru ce s-a întâmplat, că s-au ţinut de scaun când nu era cazul", a susţinut Victor Ponta. AGERPRES

×