x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă Antonescu vrea să fie preşedinte, să vorbească frumos cu toţi, în primul rând cu PSD

Ponta: Dacă Antonescu vrea să fie preşedinte, să vorbească frumos cu toţi, în primul rând cu PSD

11 Noi 2013   •   09:17
Ponta: Dacă Antonescu vrea să fie preşedinte, să vorbească frumos cu toţi, în primul rând cu PSD

Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că alegerea ca preşedinte al ţării a lui Crin Antonescu depinde în primul rând de capacitatea acestuia de a obţine voturi şi a atenţionat că este posibil ca liderii locali PSD să nu se mai implice în susţinerea lui, dacă Antonescu va continua să vorbească de rău PSD.

Întrebat, la Antena3, dacă Antonescu nu va avea probleme în a fi ales preşedinte dacă liderii locali ai PSD "ridică piciorul de pe pedala de acceleraţie" anul viitor şi nu se implică în campania pentru alegerile prezidenţiale, Ponta a răspuns: "Dacă Crin va continua să vorbească de rău de PSD, probabil că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu sper că nu o facă".

El a mai afirmat că Antonescu, dacă vrea să devină preşedintele tuturor românilor, trebuie să "vorbească frumos" cu toţi şi să vadă exact ce doresc simpatizanţii PSD, ca şi cei ai UDMR, PNL, PPDD sau altor partide ori cei care nu susţin niciun partid. "Vreau un preşedinte care să-i reprezinte pe toţi. Sigur, în primul rând pe pesedişti, că eu sunt preşedintele PSD", a adăugat Ponta.

El a asigurat însă că nu vede ca posibil un scenariu în care PSD să nu îl mai susţină pe Antonescu la prezidenţiale decât dacă acesta nu va mai dori să candideze, iar el, ca lider al social-democraţilor, să preia candidatura.

×