x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Dacă Florin Georgescu ar fi propus pentru funcţia de prim ministru l-aş vota cu toată inima

Ponta: Dacă Florin Georgescu ar fi propus pentru funcţia de prim ministru l-aş vota cu toată inima

25 Iun 2017   •   12:31
Ponta: Dacă Florin Georgescu ar fi propus pentru funcţia de prim ministru l-aş vota cu toată inima
Sursa foto: DIANA OROS

Deputatul Victor Ponta a scris duminică pe pagina sa de Facebook că în cazul în care prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu ar fi propus de către PSD pentru funcţia de prim ministru l-ar vota cu "toată inima" şi ar fi convins "încă 50 de parlamentari" din afara PSD - ALDE să o facă. 

"Dacă Florin Georgescu ar fi fost propus de către PSD pentru funcţia de Prim Ministru l-aş fi votat cu toată inima şi aş fi convins încă 50 de parlamentari din afara PSD - ALDE să o facă, după care aş fi fost liniştit că economia românească va merge bine, măsurile sociale implementate, vom avea din nou competenţă profesională şi seriozitate, stabilitate şi predictibilitate şi mai ales aş fi fost convins că Guvernul va fi condus de la Palatul Victoria - nu din alte birouri. Ca să nu mai vorbesc de faptul că Preşedintele Iohannis nu ar fi avut niciun motiv să îl respingă - absolut niciunul!", a spus Ponta. 

El a afirmat că "din păcate" nu crede că cineva îi va propune "în mod serios" lui Florin Georgescu funcţia de premier. 

"Din păcate, nu cred că cineva îi va propune în mod serios lui Florin Georgescu această funcţie - şi ştiu destui care vor răsufla uşuraţi că el a refuzat din start orice discuţie având acest obiect! "Prietenii" ştiu de ce ....", a mai afirmat Ponta.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: politica florin georgescu