x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta, despre comportamentul politic al Alinei Gorghiu: Este o enigmă, nu pot să o mai compar nici cu Udrea

Ponta, despre comportamentul politic al Alinei Gorghiu: Este o enigmă, nu pot să o mai compar nici cu Udrea

28 Iul 2015   •   23:49
Ponta, despre comportamentul politic al Alinei Gorghiu: Este o enigmă, nu pot să o mai compar nici cu Udrea
Sursa foto:

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la postul B1Tv, că pentru el comportamentul politic al co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu, care în USL se bătea cu "băsiştii şi pedeliştii", a devenit o enigmă şi că nu o mai poate compara, la ora actuală, nici măcar cu Elena Udrea pentru a nu o neîndreptăţi pe aceasta din urmă.

"Este o enigmă pentru mine. Adică, cât am fost în USL s-a luptat cu băsiştii, cu pedeliştii, îl iubea pe Crin, pe mine, pe toată lumea. După aia, deodată, la un moment dat am zis, i-am zis ei, că este exact, parcă este Elena Udrea. Dar acum încep să cred că nu, că o nedreptăţesc pe Elena Udrea. Treaba ei. Ce să-i spun altceva?", a declarat premierul, întrebat cum ar descrie la ora actuală relaţia sa cu co-preşedintele PNL Alina Gorghiu.

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marţi seara, într-o emisiune televizată, că atât Victor Ponta cât şi Crin Antonescu au avut de pierdut în urma ruperii USL.

"(...) Cred că şi Victor Ponta şi Crin Antonescu au pierdut din ruperea USL. Unul a pierdut partidul şi îşi va pierde cariera politică din varii motive, printre care ultimul este că se încăpăţânează să rămână în funcţie, o încăpăţânare demnă de o cauză mai bună, dar fiecare îşi alege cauzele pentru care se luptă, iar Crin Antonescu şi-a pierdut partidul şi a pierdut europarlamentarele în mare parte tot din acest motiv", a spus Alina Gorghiu la Antena 3.  

Agerpres

×