x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Fac apel la toţi politicienii să nu încerce să speculeze politic tragedia din Muntenegru

Ponta: Fac apel la toţi politicienii să nu încerce să speculeze politic tragedia din Muntenegru

24 Iun 2013   •   22:15
Ponta: Fac apel la toţi politicienii să nu încerce să speculeze politic tragedia din Muntenegru
Sursa foto: gov.ro

Primul-ministru Victor Ponta face apel la toţi politicienii să nu încerce să speculeze politic tragedia din Muntenegru şi califică declaraţiile lui Mihai-Răzvan Ungureanu ca fiind "specifice unei hiene politice", informează agerpres.ro.

"La 22,55 (duminică seara - n.r.) am fost sunat de Raed Arafat. Din acel moment am început să coordonez toate procedurile. Şi fac apel la toţi politicenii să nu încerce să speculeze politic această tragedie! Declaraţiile lui Mihai-Răzvan Ungureanu le calific ca fiind specifice unei hiene politice", a declarat premierul Victor Ponta.

Liderul partidului Forţa Civică, senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu, a lansat luni într-o postare pe Facebook un atac la adresa primului ministru afirmând că "nu poţi să ieşi şi să joci basket când se întâmplă o asemenea tragedie" cu referire la faptul că Victor Ponta a participat duminică la un meci de baschet în Piaţa Constituţiei, iar în Muntenegru s-a întâmplat accidentul grav în care au murit 18 turişti români.

"Nu am crezut vreodată că se poate, în Ţara Românească, o asemenea probă de cinism absolut din partea guvernanţilor, în momentul în care românii se află în doliu, pentru că accidentul din Muntenegru e un accident de proporţii rar întâlnite în istoria noastră recentă. Nu poţi să ieşi şi să joci basket când se întâmplă o asemenea tragedie. Asta ţine de ce înţelege fiecare, sau cum înţelege fiecare să fie român", a susţinut Ungureanu.

Premierul Ponta a participat la meciul de baschet de la Streetball duminică în jurul orei 19:00.

×