x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta îi răspunde lui Băsescu: "După votul de duminică, va deveni foarte cuminte pentru că ţine la scaun"

Ponta îi răspunde lui Băsescu: "După votul de duminică, va deveni foarte cuminte pentru că ţine la scaun"

05 Dec 2012   •   20:39
Ponta îi răspunde lui Băsescu: "După votul de duminică, va deveni foarte cuminte pentru că ţine la scaun"
Sursa foto: Intact Images

Victor Ponta i-a răspuns prompt lui Traian Băsescu, după ce şeful statului a acuzat Guvernul că pregăteşte fraudarea alegerilor. Premierul a declarat la România TV că executivul a luat "toate măsurile tehnice necesare" pentru ca votul să fie transparent şi corect, avertizând totodată că în urma scrutinului de duminică Băsescu "va deveni foarte cuminte pentru că ţine foarte mult la scaunul lui".

"Votul va fi corect şi în România şi în străinătate. S-au luat toate măsurile tehnice necesare pentru ca în străinătate votul să fie corect şi transparent. Se afundă în penibil domnul preşedinte, ce să mai fraudezi la 60%? Noi nu vom lăsa să se fraudeze votul în străinătate cum l-a fraudat el în 2009", a precizat Victor Ponta.

Conform premierului, după alegerile de duminică, Traian Băsescu va conta "din ce în de mai puţin în viaţa românilor".

"Ieşirile astea extrem de personale... Iese şi nu spune nimic decât cât de supărat e pe ţară. Nu mai are ce să mai facă. Eu ştiu că după 9 decembrie va conta din ce în ce mai puţin în viaţa românilor. Ce preşedinte? Unul pe care nu-l va vrea nimeni? Va rămâne doar preşedintele său. Ani de zile vom munci să îndreptăm relele pe care le-a făcut", a mai spus Ponta, care crede că fiecare ieşire publică a preşedintelui are ca efect creşterea în sondaje a USL:

"Nu va fi cazul unei noi suspendări. După votul de duminică va deveni foarte cuminte şi va respecta pentru că ţine foarte mult la scaunul lui. Ne dorim să iasă şi mâine şi poimâine, că şi o mică flacără care mai pâlpâie pe la PDL se va stinge. Se baga în faţă, e mai bine pentru USL. Oamenii nu mă mai întreabă de salarii ci spun scăpaţi-ne de Băsescu".


×