x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta îl compară pe Ludovic Orban cu Viorica Dăncilă

Ponta îl compară pe Ludovic Orban cu Viorica Dăncilă

de Ion Alexandru    |    17 Feb 2020   •   09:01
Ponta îl compară pe Ludovic Orban cu Viorica Dăncilă

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a criticat ultimii doi premieri ai României, la Conferinţa anuală a partidului său, spunând că între Viorica Dăncilă şi Ludovic Orban ”e diferenţă doar de pantofi”. Ponta a mai adăugat că după el ”nu prea au fost prim-miniştri”.

”Nu vreau să jucăm la mize mici, să ne dea şi nouă cineva un secretar de stat, cine ştie ce funcţie. Dacă aş fi vrut lucrul ăsta, puteam să mă înţeleg şi cu doamna Dăncilă, şi cu noua doamnă Dăncilă, numită Orban. E diferenţă doar de pantofi între cei doi. Cred că toţi vă doriţi să facem altceva, să reuşiţi să schimbăm nişte lucruri şi, din fericire pentru noi, nu sunt alţii care să îşi dorească aceleaşi lucruri”, a declarat Ponta. Liderul Pro România a adăugat că, deşi soţia sa, Daciana, îl va certa că este arogant, trebuie să spună că după el ”nu prea au fost prim-miniştri”.

”Spunea cineva că s-a zis aici că am fost un prim-ministru bun. O să mă certe Daciana că sunt arogant, dar după mine nu au prea fost prim-miniştri. Poate or să mai fie. Au fost înaintea mea prim-miniştri mai buni decât mine, unul sigur. După, nu au mai fost prim.-miniştri. Au fost nişte oameni nimeriţi acolo din greşeală şi de fapt cred că aşa se explică de ce nu am evoluat, ci am involuat”, a declarat Ponta.

Invitat la Conferinţa Pro România, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat că Victor Ponta a fost un premier bun. “Cred că este un moment în care trebuie să spunem adevărul. Nu am nicio problemă, Victor Ponta a fost un prim-ministru bun, nu am nicio problemă să spun că Victor Ponta a fost prim-ministrul PSD ”, a afirmat Ciolacu.

 

×
Subiecte în articol: victor ponta