x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Îl propun azi pe Iohannis la Interne. Antonescu: Premierul nu poate face propuneri cu forţa

Ponta: Îl propun azi pe Iohannis la Interne. Antonescu: Premierul nu poate face propuneri cu forţa

18 Feb 2014   •   11:18
Ponta: Îl propun azi pe Iohannis la Interne. Antonescu: Premierul nu poate face propuneri cu forţa
Sursa foto: OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Premierul Victor Ponta a anunţat că astăzi va fi de acord cu numirea lui Klaus Iohannis în funcţia de ministru de Interne. Ponta a precizat că va întocmi documentele pentru numirea în funcţie a celor patru miniştri propuşi de PNL şi le va înainta Preşedinţiei dacă Antonescu îi "dă OK-ul".

"Astăzi îl propun pe Klaus Iohannis la ministerul de Interne. Sper ca Iohannis să aibă un mandat cât mai lung la Interne. Sunt patru propuneri, eu astăzi întocmesc documentele pentru toate patru, dacă astăzi la ora cinci, domnul preşedinte Antonescu îmi ok-ul, le trimit (n.r. preşedintelui Traian Băsescu) şi în felul ăsta închidem toată discuţia. Cele patru sunt domnul Nicolăescu, domnul Buşoi, domnul Atanasiu ş domnul Iohannis, ministru de Interne", a spus Ponta, la finalul şedinţei de evaluare a activităţii desfăşurate de Jandarmeria Română.

Întrebat de jurnalişti despre intenţia premierului, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu crede că va trimite documentele.

"Nu cred că va trimite documentele. Nu va putea face acest lucru. Nu poate face propunerea cu forţa", a spus Antonescu.

Ştire în curs de actualizare



×