x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Îmi doresc să rămân în PSD; Dacă nu au nevoie de mine, poate mă împrumută la altă echipă

Ponta: Îmi doresc să rămân în PSD; Dacă nu au nevoie de mine, poate mă împrumută la altă echipă

01 Sep 2016   •   06:35
Ponta: Îmi doresc să rămân în PSD; Dacă nu au nevoie de mine, poate mă împrumută la altă echipă

Deputatul social-democrat Victor Ponta a afirmat, miercuri seara, că îşi doreşte să rămână în PSD, însă a subliniat că, dacă partidul nu mai are nevoie de el, poate îl "împrumută la altă echipă".

"Îmi doresc să rămân în PSD. Dacă nu e loc, nu e loc. Asta e o discuţie mai complicată. Fiecare conducere, şi eu am fost şase ani în conducere, îşi face o anumită gândire. De asta am făcut comparaţia cu fotbalul. Vine un antrenor nou şi zice: 'Jucătorii ăştia îi vreau, pe ăia nu îi vreau. E jucător bun, dar nu îl vreau eu'. Poate mă împrumută la altă echipă, dacă nu au nevoie de mine", a afirmat Ponta, la B1 Tv.

El a spus că nu îşi doreşte să revină la conducerea PSD înainte de a exista o decizie finală a justiţiei în ceea ce priveşte dosarul său.

"Am fost preşedinte al PSD timp de şase ani. Am demisionat din funcţie de preşedinte al PSD în momentul în care am avut acea problemă cu dosarul. (...) Nu vreau să fiu din nou preşedinte al PSD înainte de a avea o decizie finală a justiţiei, care să arate că nu am făcut nimic ilegal acum zece ani", a adăugat Ponta.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta psd