x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Liviu Dragnea aşteaptă ziua de 21 iunie şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer

Ponta: Liviu Dragnea aşteaptă ziua de 21 iunie şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer

13 Iun 2018   •   16:13
Ponta: Liviu Dragnea aşteaptă ziua de 21 iunie şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri că preşedintele PSD Liviu Dragnea aşteaptă ziua de 21 iunie şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer. 

"Eu cred că Dragnea speră într-un blat pe 21 iunie, să fie achitat. Dacă îi iese blatul nu mai face nimic, dacă nu îi iese blatul pregătiţi-vă pentru tot ce e mai rău - că va schimba legile prin ordonanţă, codurile, îl va suspenda pe Iohannis, dacă îl condamnă. Cred că în acest moment domnul Dragnea, care deţine majoritatea în Parlament, aşteaptă ziua de 21 şi, dacă va fi condamnat, va arunca ţara în aer. Asta cred şi sigur că eu fac parte dintre cei care nu mă înhăitez cu domnul Dragnea în aruncarea ţării în aer", a spus Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă se impune suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul în care nu pune în aplicare decizia Curţii Constituţionale cu privire la revocarea şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie. 

Fostul premier a reamintit că, în 2016, Liviu Dragnea spunea că numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA "este un semn pentru întărirea statului de drept". 

Vinerea trecută, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, pentru 21 iunie, pronunţarea sentinţei în dosarul "DGASPC Teleorman", în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta