x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Noul PNL începe să semene din ce în ce mai mult cu vechiul PDL

Ponta: Noul PNL începe să semene din ce în ce mai mult cu vechiul PDL

24 Ian 2015   •   14:03
Ponta: Noul PNL începe să semene din ce în ce mai mult cu vechiul PDL

Preşedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că noul Partid Naţional Liberal "începe să semene din ce în ce mai mult cu vechiul Partid Democrat Liberal'.

Premierul a cerut PNL să înceteze 'scandalurile' şi să accepte dialogul 'despre obiectivele fundamentale ale României'.

"Mi-aş dori să avem mai puţin scandal, dacă se poate, mai puţină ceartă. Am văzut că noul PNL începe să semene din ce în ce mai mult cu vechiul PDL. Scandal şi atât. Haideţi să ne aşezăm la masă să discutăm despre Legea electorală, despre Codul Fiscal, despre sistemul de alegeri', a afirmat Ponta.

Referindu-se la rezoluţia adoptată, vineri seară, la Iaşi, de conducerea PNL prin care cere Guvernului organizarea de alegeri parţiale pentru funcţiile de parlamentari, primari sau preşedinte de consilii judeţene vacante, prim-ministrul Victor Ponta a spus că alegerile nu pot fi organizate pe motiv că actualul sistem electoral nu este agreat de liberali.

"Facem alegeri. Pe ce sistem facem? Pe sistemul actual? Dânşii vor să îl schimbe. După cum ştiţi bine, dânşii spun că nu este bun. Păi, dacă nu e bun, hai să facem noul sistem. Genul ăsta de ceartă şi scandal, care este marcă înregistrată de Traian Băsescu şi PDL, văd că a fost moştenit şi eu unul nu vreau să mai intrăm în aşa ceva. Eu unul sunt dispus, oricând, la orice fel de dialog, despre obiectivele fundamentale ale României', a adăugat premierul, potrivit Agerpres.

×