x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta o ceartă pe Olguţa Vasilescu: A greşit când i-a criticat pe liberali. O să-i spun să se uite la noi în curte

Ponta o ceartă pe Olguţa Vasilescu: A greşit când i-a criticat pe liberali. O să-i spun să se uite la noi în curte

15 Iul 2013   •   12:43
Ponta o ceartă pe Olguţa Vasilescu: A greşit când i-a criticat pe liberali. O să-i spun să se uite la noi în curte

Victor Ponta a declarat, astăzi, că vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a greşit atunci când a criticat PNL. Premierul a spus că-i va transmite primarului Craiovei să se uite în curtea social-democraţilor.

"Cred că a greşit şi o să-i spun chestia asta. Nu te uiţi în ograda celuilalt. Ce, nouă ne place când vreun liberal ne critică? Olguţa cred că a greşit şi o să-i spun să se uite la noi în curte", a afirmat Ponta, potrivit Mediafax.

Într-o postare pe Facebook, vicepreşedintele PSD Lia-Olguţa Vasilescu a criticat PNL pentru reacţia faţă de condamnarea lui Relu Fenechiu.

"Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politica lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, «nu comentează decizia Justiţiei». Aşa vă ia Gaia pe toţi şi voi vă pitiţi! De parcă ar fi Justiţia Divină! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câţiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a făcut să se ruşineze fetele mari din PNL!", a scris Lia Olguţa Vasilescu.

×