x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Primarul Gabriela Firea să ia o pauză din propaganda politică şi să-şi facă datoria faţă de bucureşteni

Ponta: Primarul Gabriela Firea să ia o pauză din propaganda politică şi să-şi facă datoria faţă de bucureşteni

18 Iun 2017   •   11:40
Ponta: Primarul Gabriela Firea să ia o pauză din propaganda politică şi să-şi facă datoria faţă de bucureşteni

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, îi recomandă primarului general Gabriela Firea "să ia o pauza din propaganda politică de la televiziuni şi să îşi facă datoria faţa de cetăţenii Bucureştiului, conform fişei postului". 

"În calitate de Secretar general al Guvernului am apreciat faptul că (indiferent de politică) ministrul de Interne, Carmen Dan, secretarul de Stat Raed Arafat şi conducerea ISU se află la birou şi îşi îndeplinesc atribuţiile legale privind situaţiile de urgenţă! Îi fac recomandarea legală doamnei primar general Firea să ia o pauză din propaganda politică de la televiziuni şi să îşi facă datoria faţa de cetăţenii Bucureştiului conform fişei postului! Mulţumesc pentru colaborare!", a scris Victor Ponta, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. 

Furtuna de sâmbătă a doborât mai muţi copaci în Capitală, pe carosabil şi pe maşini, iar faţada unui bloc este în pericol de prăbuşire, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. 

Potrivit acestora, în urma ploii torenţiale s-au înregistrat 30 intervenţii - 24 copaci căzuţi pe carosabil; patru copaci căzuţi pe autoturisme, un panou publicitar desprins; o faţadă de bloc în pericol de prăbuşire. 

De asemenea, un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla. AGERPRES

×