x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Să supui la vot demisii e de cascadorii râsului

Ponta: Să supui la vot demisii e de cascadorii râsului

13 Oct 2017   •   11:35
Ponta: Să supui la vot demisii e de cascadorii râsului

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, consideră că membrii Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-au comportat "halucinant" şi au "căzut în ridicol", deoarece supunerea la vot a unor demisii este de "cascadorii râsului".

"Concluzie 1 - încă o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda şi a multor altora. 'Daddy' se salvează întotdeauna doar pe el (în special îmi pare rău pentru Sevil, dar cred că trebuia să se aştepte la asta)/ iar idealiştii şi naivii gen Liviu Pleşoianu au avut încă o dovadă că aşa-zisa luptă a lui Dragnea cu 'Sistemul' este doar o uriaşă păcăleală! Concluzie 2 - membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea şi au căzut în ridicol la final/ să supui la vot demisii e de cascadorii râsului - după acel vot să îşi dea totuşi demisiile e de cascadorii plânsului. Pe majoritatea celor de acolo îi cunosc, îmi sunt prieteni şi îi respect - nu îi înţeleg cum participă la asemenea mascaradă", a scris Ponta, pe Facebook.

El este de părere că, după ce a avut loc un "circ în loc de guvernare", acum are loc un "circ pe reprize".

"Tudose a reuşit să scape din Guvern de cei mai importanţi soldaţi ai 'Cartelului de la Teldrum' - Mihai Busuioc, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc (acţiunea DNA este doar un pretext total neinspirat)/ a rămas Carmen Dan ca ultimă redută a 'Cartelului'/ Rovana Plumb este victimă colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea (şi nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al patrulea ministru în mai puţin de un an - ce iresponsabilitate!!!", a susţinut fostul premier.

Ponta spune că schimbarea va fi "importantă" în contextul în care, în locul miniştrilor demisionari, premierul Mihai Tudose "rezistă şi nu pune alte slugi credincioase" ale lui Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, Victor Ponta a opinat că niciodată în politica românească "nu a fost aşa o prăpastie" între promisiunile făcute de un partid ajuns la guvernare şi realizările acestuia.

"Şi eu şi mulţi români am votat PSD în decembrie 2016 pentru cu totul şi cu totul altceva! Niciodată în politica noastră nu a fost aşa o prăpastie între ce au promis nişte oameni şi ce au făcut; poate doar la Băsescu (inventatorul şi modelul lui Dragnea)! Mare păcat!", a mai scris Ponta. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Victor Ponta