x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta spune că la rectificarea bugetară resursele în plus se vor aloca în funcţie de priorităţi

Ponta spune că la rectificarea bugetară resursele în plus se vor aloca în funcţie de priorităţi

de Agerpres    |    30 Iun 2014   •   22:38
Ponta spune că la rectificarea bugetară resursele în plus se vor aloca în funcţie de priorităţi

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, la Orăştie, că după data de 25 iulie vor fi cunoscute resursele financiare de care poate dispune guvernul în vederea unei rectificări bugetare, excedentul urmând să fie alocat în funcţie de priorităţi.

''Pe 25 iulie avem şi închiderea primului semestru, ca să putem să facem rectificarea. Şi orice resurse în plus pe care o să le avem, în funcţie şi de discuţia de astăzi şi de ceea ce este prioritate, fie că este vorba de sănătate, de educaţie, de partea socială, de funcţionarea administraţiei, cu siguranţă o să încercăm să le alocăm'', a explicat Ponta

El a adăugat că nu o să fie suficienţi bani la rectificare, dar a apreciat că discuţiile avute cu reprezentanţii autorităţilor locale sunt utile pentru miniştrii cabinetului.

''N-o să fie bani, vă daţi seama, la rectificare, pentru toţi. N-au fost niciodată şi n-au nici cum să fie, dar discuţia cu colegii noştri, în special cei din teritoriu, care au contact direct cu alegătorii mai des decât noi, e foarte utilă. Şi ne spun lucruri - unele le ştim, altele nu le ştim. Şi miniştrii le află de la colegii mei şi asta e un lucru foarte bun', a conchis primul ministru. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta rectificare bugetara