x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Precuvioasa blondă Udrea a intrat la Teologie

Precuvioasa blondă Udrea a intrat la Teologie

de Georgiana Ionita    |    22 Sep 2016   •   09:02
Precuvioasa blondă Udrea a intrat la Teologie

Facultatea de Teologie Ortodoxă a Univerităţii Babeș-Bolyai din Cluj va fi mai bogată din octombrie cu o proaspătă studentă la masteratul “Consiliere pastorală şi Asistenţă psiho-socială”. Elena Udrea a fost admisă pe ultimul dintre cele patru locuri de la buget cu media 8,20 și intenționează să înfiinţeaze şi un ONG, intitulat "Institutul Fericirii", prin care va oferi "sprijin pentru ca oamenii să fie fericiţi în viaţă".

După ce a ţinut post și a postat toată vara pe Facebook citate motivaționale și texte religioase, fosta blondă de la Cotroceni vrea să își ia, mai nou, diplomă în Teologie pentru a propovădui cuvântul Domnului. “Îmi doresc să pot să consiliez persoanele care au credinţă religioasă în rezolvarea problemelor emoţionale pe care le au, dar de orice natură, în aşa fel încât tratarea acestor probleme să se facă şi prin practicarea credinţei, rugăciuni, prezenţă la biserică", a spus Udrea pentru news.ro. Cursurile vor începe pe 3 octombrie și vor avea loc în fiecare vineri și sâmbătă, astfel că fosta şefă PMP va putea face naveta pe ruta București-Cluj și nu va fi nevoită să stea în gazdă sau în căminele studențești cu baia la capătul holului.

Crede şi nu cerceta...penal!

În paralel cu studiul Bibliei, fostul ministru al Turismului își dorește să înființeze o asociație non-profit pe care o va denumi sugestiv “Institutul Fericirii”, inspirată fiind de mesajul “fericire” pe care și l-a scris recent cu pixul pe spate. "Am acest proiect, voi înfiinţa acest institut chiar în aceste zile, îl lucrez, pentru că îi caut forma juridică potrivită. Voi încerca să îi adun aici pe toţi oamenii care vor să facă bine, în mod benevol. Este un Institut al Fericirii", a explicat Udrea, pentru news.ro. Cercetată în patru dosare penale, în care este acuzată trafic de influenţă, spălare de bani, fals în declaraţii, luare de mită şi complicitate la abuz în serviciu, Udrea susţine că “cel mai probabil nu” va mai candida pentru un nou mandat la alegerile parlamentare din decembrie.

Printre disciplinele pe care urmează să le aprofundeze Elena Udrea se numără ”Metafizica şi Teologia” sau ”Elemente de Terapeutică religioasă”

Studenta Elena Udrea vrea să-i convingă pe magistraţii care o judecă în dosarul Gala Bute cu învăţături bisericești precum “crede și nu cerceta”

×