x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Predoiu îl contrazice pe Băsescu: Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator

Predoiu îl contrazice pe Băsescu: Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator

07 Ian 2014   •   15:40
Predoiu îl contrazice pe Băsescu: Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, astăzi, că are capacitatea să fie "şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator", răspunzând astfel afirmaţiilor lui Traian Băsescu, potrivit cărora Predoiu ar fi preşedintele care ar asigura "o linişte deplină în ţară".

"Am capacitatea să fiu şi un preşedinte jucător, şi un preşedinte mediator. Am demonstrat acest lucru în mandatul meu de ministru", a afirmat Predoiu, într-o conferinţă de presă.

"Declaraţiile de ieri ale premierului şi ale preşedintelui arată clar că se continuă această luptă între cei doi care atrage toată atenţia politică şi care este bazată pe probleme punctuale, dar care în final este acoperită de pactul de coabitare", a mai spus Predoiu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că nu este mulţumit de candidatura lui Cătălin Predoiu în alegerile prezidenţiale din partea PDL, el arătând, ironic, că acesta ar fi preşedintele care ar asigura "o linişte deplină în ţară".

Băsescu a menţionat că încă aşteaptă, la un an de la "despărţirea" de PDL, să apară "marii lideri" ai acestui partid. "M-am săturat de povestea că din cauza lui Băsescu nu creşte nimic. Asta era povestea în PDL. Iată, m-am despărţit de un an de PDL şi aştept marii lideri care stăteau ascunşi de Băsescu, băgaţi în sertare, nu le dădeam eu voie să iasă de acolo", a mai spus Traian Băsescu.


×