x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Tudose, despre Victor Ponta: Și-a ales o altă cale, e opțiunea domniei sale

Premierul Tudose, despre Victor Ponta: Și-a ales o altă cale, e opțiunea domniei sale

06 Sep 2017   •   09:48
Premierul Tudose, despre Victor Ponta: Și-a ales o altă cale, e opțiunea domniei sale

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marți, că Victor Ponta și-a ales "o altă cale", iar lansarea de către acesta a unui nou proiect politic nu a reprezentat o surpriză.

"În ceea ce-l privește pe domnul Ponta, (...) n-ați văzut ce surprinsă a fost toată audiența? Era clar și era clar de un an de zile (...) E propria viață a domniei sale, își alege calea, e în regulă până la urmă (...) A fost prim-ministru, a fost președinte de partid, a cam fost de toate în partid. E în regulă, și-a ales o altă cale, a ales libertatea. E opțiunea domniei sale", a spus Tudose, la TVR 1.

Șeful Guvernului a mai spus că au mai fost și alții care au plecat din PSD și au încercat fără succes să lanseze partide politice.

"Una dintre butadele celebre e că singurul lucru pe care îl învățăm în istorie e că nimeni nu învață nimic din istorie. Deci cineva trebuie să țină vie flacăra aceasta a neînvățării nimic din istorie", a mai afirmat Tudose.

Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au anunțat, duminică, într-o conferință de presă, lansarea unui nou proiect politic, Pro România, prezentat ca o alternativă la oferta partidelor.

"Imediat după lansarea acestui proiect o să încercăm să avem alături de noi cât mai mulți dintre oamenii care au experiență guvernamentală, care au experiență politică, care ne pot ajuta să scriem agenda politică 2020, pentru că noi vom participa la alegeri cu noul partid (...) Nu mi-am propus nici să rup PSD, nu am sunat niciun coleg din PSD, pentru că acolo am crescut politic. Nu ne interesează nicio funcție (...) Vrem să ne arătăm experiența și să construim (...) o societate echilibrată", a declarat atunci Victor Ponta.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mihai tudose victor ponta