x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele PMP: Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă

Președintele PMP: Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă

14 Noi 2021   •   09:05
Președintele PMP: Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă

Dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă, susține președintele PMP, Cristian Diaconescu. Conform acestuia, PMP a decis să coopereze cu PNL pe proiecte naționale sau locale.

„Am decis, astăzi, împreună cu colegii mei din Partidul Mişcarea Populară să cooperăm privind proiecte naţionale sau locale cu PNL. Prin acest demers, Partidul Mişcarea Populară înţelege necesitatea ca aşteptările electoratului de dreapta să se materializeze prin coordonarea, între cele două formaţiuni politice, în domenii în care expertiza fiecăruia dintre cele două partide poate fi complementară”, a scris pe Facebook Cristian Diaconescu.

Conform acestuia, Partidul Mişcarea Populară va continua să rămână una dintre cele mai importante forţe politice, de dreapta, de pe eşichierul politic românesc: „Deci dispariţia acestei formaţiuni politice este exclusă”.

Anterior, reprezentanții partidului au anunțat pe Facebook continuarea discuțiilor cu PNL pentru „un proiect politic comun”.

„Consiliul Național al Partidului Mișcarea Populară, reunit în 13 noiembrie, a decis continuarea discuțiilor cu Partidul Național Liberal privind un proiect politic comun, desemnând și o echipă de negociere în acest sens”, au anunța sâmbătă reprezentanții PMP.

Surse din PMP au spus vineri, pentru MEDIAFAX, că au fost demarate negocieri pentru ca formațiunea fondată de Traian Băsescu să fie absorbită de Partidul Național Liberal. Președintele Cristian Diaconescu a negat atunci fuziunea cu PNL și a afirmat că știrile apărute în spațiul public sunt false.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristian diaconescu