x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Prima reacție a lui Ciolacu după eliberarea lui Dragnea: Îi urez multă sănătate

Prima reacție a lui Ciolacu după eliberarea lui Dragnea: Îi urez multă sănătate

15 Iul 2021   •   17:35
Prima reacție a lui Ciolacu după eliberarea lui Dragnea: Îi urez multă sănătate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat pe Facebook după ce Liviu Dragnea a ieșit din închisoare: „Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște”.

Ciolacu scrie că nu va comenta declarațiile lui Dragnea, în condițiile în care este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

„NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, afirmă Ciolacu.

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă și în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

La ieșire, Liviu Dragnea a spus că se consideră un deținut politic pentru că a intrat în închisoare nevinovat, iar despre PSD a spus că „este în buzunarele SRI”.

„PSD nu mai este partid”, a răbufnit Liviu Dragnea când a fost întrebat cum găsește partidul pe care l-a condus.

El a afirmat despre PSD că îl găsește „praf”, „un partid de marionete”.

Dragnea a stat închis 2 ani și 2 luni.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu