x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primaria lui Iohannis, nota 4 la Română. Sub numele primarului, greşeli elementare de gramatică

Primaria lui Iohannis, nota 4 la Română. Sub numele primarului, greşeli elementare de gramatică

31 Oct 2014   •   10:06
Primaria lui Iohannis, nota 4 la Română. Sub numele primarului, greşeli elementare de gramatică

Klaus Werner Iohannis, profesor de liceu, are grave carențe de cunoaștere a limbii române. O dovedesc greșelile gramaticale elementare din hotărâri ale Consiliului Local Sibiu. Ele sunt avizate și promovate cu autoritatea primarului.

"Hotărârea agramaților", nr. 17 pe ordinea de zi a ședinței din 30 octombrie, aprobată fără observații, se referă, culmea, la activitatea școlilor din Sibiu.

"Proiectul de hotărâre privind confirmarea pentru anul școlar 2014-2015 a reprezentanților Consiliului local al Municipiului Sibiu ca MEMBRII ai consiliilor de administrație și ai comisiilor pentru evaluarea și asigurarea calității din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Municipiul Sibiu" A FOST APROBAT ÎN UNANIMITATE.

Actul are girul primarului Klaus Iohannis și este redactat de mai marii învățământului preuniversitar din Sibiu, avizat de secretarul primariei și supus dezbaterii de viceprimar, dna Astrid Fodor.








Toți acest MEMBRII au credința că stăpânesc limba română, că înțeleg sensul frazelor din hotărârile pe care le aprobă. Greșeala pentru care un elev ar lua nota 4  se repetă  cu obstinație în hotărârea care trimite în școli pe supervizorii politici. Faptul că funcționarii municipalității, în frunte cu primarul, nu-și dau seama de eroare, este o altă hotărâre, nr 251 /2013, care desemna aceiași MEMBRII să asigure calitatea în învățământul din Sibiu.

CONCLUZIA: NU DOAR BOII SUNT CONSECVENȚI, CI ȘI MEMBRII.  

Biroul gramatical central

×