x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PRM pierde un alt deputat

PRM pierde un alt deputat

29 Oct 2004   •   00:00

Dupa Stefan Lepadat, PRM a mai pierdut ieri inca un deputat. Eugen Lucian Plesa si-a anuntat demisia din partid, motivand ca PRM a devenit un partid "antiortodox" prin promovarea de catre "liderul suprainfatuat" a unor persoane din randul minoritatilor religioase nereprezentative pentru Romania.

Potrivit unui comunicat de presa citat de Rompres, Eugen Plesa s-a inscris in Partidul Socialist Unit. El sustine ca PRM a devenit un "ofertant de taraba" pentru clientela conducerii superioare de partid, detasat total de interesul majoritatii romanilor.

DOLANESCU, SENATOR. Printre cei sustinuti de liderul PRM este si cantaretul Ion Dolanescu. El ocupa primul loc la Senat pe listele PRM Calarasi, dupa ce a fost in ultimii patru ani deputat de Ilfov. Dolanescu si-a motivat prezenta in competitia electorala prin faptul ca intotdeauna a fost apropiat de sateni, si cantecul sau a reprezentat Muntenia. Prima pozitie pe lista Camerei Deputatilor este detinuta de Dan Zamfirescu, consilierul personal pe probleme speciale al presedintelului PRM, C.V. Tudor.

×
Subiecte în articol: politic