x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pro România și-a anunțat candidatul la Primăria Timișoarei

Pro România și-a anunțat candidatul la Primăria Timișoarei

15 Feb 2020   •   14:42
Pro România și-a anunțat candidatul la Primăria Timișoarei
Sursa foto: facebook

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a anunţat că fostul manager al Spitalului Judeţean, medicul Marius Craina, este candidatul formaţiunii pentru Primăria Municipiului Timişoara.

"Marius Craina intră  în campania pentru Primăria Municipiului Timişoara din partea Pro România. Îmi doresc ca Marius Craina să arate că Pro România, la Timişoara, construieşte o alternativă la ceea ce este acum. Eu şi toţi cei din Pro România îl sprijinim pe Marius Craina şi sper să mă ajute în tot ceea ce înseamnă o dezbatere naţională pe sistemul de sănătate", a afirmat Ponta.

Acesta a menţionat că Marius Craina nu are nicio legătură cu "greşelile" PSD şi nu pleacă cu "ghiulele la picioare din PSD".

"Cred că alegătorii PSD îl vor vota pe Marius Craina şi dacă nu scrie pe el ştampila PSD, în buletinul de vot. Este cel mai bun contracandidat pentru Nicolae Robu", a susţinut Victor Ponta.

Marius Craina a subliniat că, în urma discuţiei pe care a avut-o cu preşedintele Ponta, a fost convins că "alternativa Pro România este cea câştigătoare pentru Timişoara".

"Am acceptat şi îi mulţumesc pentru onoarea pe care mi-a făcut-o de a mă numi candidat al Pro România pentru Primăria Timişoara. Este o onoare, dar şi o responsabilitate uriaşă faţă de cetăţenii Timişoarei. Vrem o Timişoară curată, frumoasă, elegantă, prosperă, alături de toţi cetăţenii vrem să punem Timişoara pe picioare", a afirmat Craina.

El a punctat că pentru un medic nu este nimic mai onorant şi mai demn în viaţă decât să i se propună să aducă argumente şi soluţii în sistemul de sănătate, pentru că pe primul loc rămâne grija pentru om, "pentru un sistem cât mai curat şi competent, să nu se mai spună că în România mai mor oameni care puteau să trăiască".

Marius Craina a fost membru PSD Timiş, din anul 2014.

AGERPRES

×