x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Pro si contra candidaturii Liei Roberts la Cotroceni

Pro si contra candidaturii Liei Roberts la Cotroceni

11 Feb 2004   •   00:00

Decizia Liei Roberts de a candida la Presedintia Romaniei a fost comentata ieri de potentialii concurenti ai acesteia in cursa pentru Cotroceni.

Candidatul Aliantei PNL-PD la presedintie, Theodor Stolojan, nu se teme de Lia Roberts. "Daca mai are cetatenia romana, Lia Roberts poate sa candideze ca orice cetatean roman", ne-a declarat presedintele PNL.
"Pana acum am avut numai cuvinte de lauda fata de persoana Lia Roberts, ca fosta colega de liceu. Pentru ca se ingroasa gluma si ea n-are simtul realitatii, ma vad nevoit sa spun: candidatura ei e o facatura a lui Virgil Asztalos Magureanu.(...) Ea nu are nici o sansa, atat timp cat numele ei este asociat celor doua persoane extrem de dubioase, Magureanu si Dick Morris (consilierul american de campanie al Liei Roberts - n.r.)", ne-a declarat liderul PRM, C.V. Tudor.
Fostul candidat la presedintie din partea UDMR, senatorul Gyorgy Frunda, si-a format o "parere contradictorie " despre candidatura Liei Roberts. "Incerc sa-mi dau seama daca este o candidatura sincera sau un joc politic", a declarat senatorul UDMR. De asemenea, Frunda nu stie inca daca va candida si anul acesta la presedintie.
Presedintele PNTCD, Victor Ciorbea, si posibil prezident iabil al partidului, apreciaza decizia Liei Roberts, ca si faptul ca "avem in sfarsit si un candidat femeie la Presedintie". "Este o participare interesanta. Speram sa invioreze batalia electorala", a mai spus Victor Ciorbea.
MONICA IORDACHE

Geoana nu e ingrijorat
Vicepresedintele PSD Mircea Geoana a declarat ieri ca decizia Liei Roberts de a candida este "o decizie pe care orice cetatean este liber sa o ia". "Eu o cunosc de cativa ani pe doamna Lia Roberts. Sunt convins ca romanii vor avea discernamant in a alege presedintele cel mai potrivit pentru ei", a spus Geoana. El a spus despre strategul american Dick Morris ca "nu a vazut niciodata ca un consultant sa faca diverse comentarii politice in locul candidatului ". (Silviu Sergiu)

×
Subiecte în articol: politic liei roberts